Om mig / Kontakt30-årig læsehest fra Aalborg. Jeg er uddannet socialpædagog og arbejder på en døgninstitution. Min læselyst startede for alvor som teenager, hvor jeg i fem år arbejdede som bogopsætter på et bibliotek, og sneg mig til at læse på alle bagsiderne, inden jeg satte bøgerne på plads. Under studietiden blev læselysten automatisk mindre og mindre i takt med at studiet, arbejdet og sociallivet skulle passes. Midt i 20'erne vendte læselysten tilbage for fuld udblæsning. Jeg har altid gang i en bog, har altid en ny som venter på mig og et par bøger på vej med posten.

Jeg er egentlig ikke specielt god til at formulere mine tanker. Jeg er heller ikke god til at stave eller til det grammatiske. Så her må I bære over med mig. Men jeg elsker at læse, og ser bogblogging som en godt outlet for at dele mine tanker, både om det jeg læser, men også om litteratur generelt.

Jeg modtager meget gerne anmeldereksemplarer fra forlag/forfattere, men forbeholder mig retten til at takke nej, hvis bogen ikke tiltaler mig. Jeg er interesseret i de fleste genre. Så har du en bog, der kunne have interesse for mig, og som du gerne vil have anmeldt, er du velkommen til at sende mig en mail.

Kontakt: cami1986dn@gmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar