torsdag den 22. september 2016

Anmeldelse: Calendar Girl - April, Maj, Juni.


Titel: Calendar Girls – April, Maj, Juni | Skrevet af Audrey Carlan
| Udgivet i 2016 | Antal sider: 454 | Forlag: Lovebooks / Lindhardt og Ringhof.
Antal stjerner (0-5): ***
Der var slet ingen tvivl om at denne bog skulle købes straks den udkom og læses med ligeså stor iver som den første i serien. Den havde derfor også meget at skulle leve op til. Den første bog fangede mig hurtigt og jeg nød at hver måned i bogen, bød på en ny mand, da jeg på den måde ikke nåede at køre sur i fortællingen, eller på manden. Denne bog fortsatte jo heldigvis på samme måde, og det var altid spændende hvor Mia skulle hen, og hvem månedens mand ville være. 
Fortællingen fra April sagde mig ikke så meget, jeg kan faktisk knap nok huske den, nu hvor jeg sidder og skal anmelde. Men Maj måned, på Hawaii, sidder derimod printet i min hukommelse, selvom jeg skriver denne anmeldelse et godt stykke tid efter læsningen. Uden at afsløre for meget, er det en vild måned for Mia, og med en meget erotisk og detaljeret fortælling. Ja tak, jeg vil gerne bede om en billet til næste fly til Hawaii. Juni måned, byder på noget af et twist, som jeg slet ikke havde set komme, men også det bidrog til at jeg læste med stor iver. 
Jeg ser frem til næste bog udkommer i næste uge, og så er jeg spændt på, om forfatteren formår at holde historien spændende. Men mon ikke hun gør det...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar